Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Klaar voor de toekomst?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten in slimme kantooroplossingen. We delen hier regelmatig nieuws, tips en trends om je te informeren en te inspireren bij het optimaliseren van je werkomgeving.

Kia

IKANDA stond in voor de inrichting van de vergaderzalen, draadloos presenteren, video conferencing & bezoekersregistratie.

Nobi opende een nieuwe winkel in Antwerpen en IKANDA heeft de schermen voorzien waarmee klanten op opvallende manier geïnformeerd worden over de Nobi producten.

In het kantoorgebouw van Trox in Brussel werden LG schermen gemonteerd aan het onthaal en in de keuken om via digital signage bezoekers en werknemers te informeren.

Het nieuw Itsme kantoorgebouw heeft IKANDA ingericht met schermen, video conferencing en draadloos presenteren

UZ Leuven was op zoek naar een Reservatiesysteem waarmee ze zalen en andere diensten kunnen boeken op basis van criteria en filters en dit in combinatie met Room Booking Displays.

STOW wenste een groot deel van de vergaderzalen in hun vestigingen te upgraden naar zalen ideaal voor video conferencing en draadloos presenteren.

De Nederlandse Vereniging Van Banken zocht één tool om vergaderzalen te boeken, gecombineerd met een bestelformulier, en te bezoekers registreren

Value Retail wou hun kantoor herinrichten met aandacht voor Het Nieuwe Werken door middel van Interactieve schermen, Desk Booking, Draadloos Presenteren en Videoconferencing.

In hun nieuw kantoorgebouw in Brussel had Ashurst graag al hun meeting rooms uitgerust met tools voor videoconferencing en gebruik gemaakt van Digital Signage.

Bij Motion Pictures was men op zoek naar oplossingen voor Draadloos Presenteren en Video Conferencing in combinatie met een Interactief scherm.

Cta Module Img

Vragen?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.