Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Filter by:

Nobi opende een nieuwe winkel in Antwerpen en IKANDA heeft de schermen voorzien waarmee klanten op opvallende manier geïnformeerd worden over de Nobi producten.

In het kantoorgebouw van Trox in Brussel werden LG schermen gemonteerd aan het onthaal en in de keuken om via digital signage bezoekers en werknemers te informeren.

Value Retail wou hun kantoor herinrichten met aandacht voor Het Nieuwe Werken door middel van Interactieve schermen, Desk Booking, Draadloos Presenteren en Videoconferencing.

In hun nieuw kantoorgebouw in Brussel had Ashurst graag al hun meeting rooms uitgerust met tools voor videoconferencing en gebruik gemaakt van Digital Signage.

Voor hun nieuw kantoor was Europ Assistance op zoek naar oplossingen voor onder andere Draadloos Presenteren, Videoconferencing en Digital Signage.

Politie Brussel was op zoek naar een Digital Signage oplossing waarmee de inhoud, getoond op schermen in de bureaus, beheerd kan worden vanop één centrale plaats.

In het kader van een complete rebranding heeft Partena Professional ervoor gekozen om de klanten in hun kantoren te informeren via digital signage op 43″ schermen.

Cta Module Img

Schrijf jouw eigen succesverhaal

Ben je geïnspireerd door onze referenties? Laten we samenwerken om jouw kantoor te optimaliseren.
Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte of demo.