Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Filter by:

Kia

IKANDA stond in voor de inrichting van de vergaderzalen, draadloos presenteren, video conferencing & bezoekersregistratie.

Nobi opende een nieuwe winkel in Antwerpen en IKANDA heeft de schermen voorzien waarmee klanten op opvallende manier geïnformeerd worden over de Nobi producten.

In het kantoorgebouw van Trox in Brussel werden LG schermen gemonteerd aan het onthaal en in de keuken om via digital signage bezoekers en werknemers te informeren.

Het nieuw Itsme kantoorgebouw heeft IKANDA ingericht met schermen, video conferencing en draadloos presenteren

STOW wenste een groot deel van de vergaderzalen in hun vestigingen te upgraden naar zalen ideaal voor video conferencing en draadloos presenteren.

Value Retail wou hun kantoor herinrichten met aandacht voor Het Nieuwe Werken door middel van Interactieve schermen, Desk Booking, Draadloos Presenteren en Videoconferencing.

In hun nieuw kantoorgebouw in Brussel had Ashurst graag al hun meeting rooms uitgerust met tools voor videoconferencing en gebruik gemaakt van Digital Signage.

Bij Motion Pictures was men op zoek naar oplossingen voor Draadloos Presenteren en Video Conferencing in combinatie met een Interactief scherm.

Cta Module Img

Schrijf jouw eigen succesverhaal

Ben je geïnspireerd door onze referenties? Laten we samenwerken om jouw kantoor te optimaliseren.
Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte of demo.