Choose your language

Visitor Management

bezoekersregistratie
Het correct onthalen van uw bezoekers is het visitekaartje van uw bedrijf. Een efficiënt bezoekersbeheer is dan ook onontbeerlijk.

IKANDA biedt u een totaaloplossing waarbij bezoekers zichzelf op een intuïtieve en elektronische manier kunnen registreren bij aankomst en uitschrijven bij vertrek en dit bij zowel bemande als onbemande recepties.

De registratie van uw bezoekers kan geconfigureerd worden volgens eigen noden: met badgeprinting, fotoherkenning, enz...

Hieronder vindt u een greep uit de diverse mogelijkheden.

Bezoekersscherm

Personalisatie
bezoekersregistratie

Badges

badge
Personalisatie
Met de online badge-editor kan de layout van de badges volledig aangepast worden: logo en een QR-code toevoegen, lettertypen en kleuren veranderen, afbeeldingen en teksten toevoegen en er kan uit een reeks ontwerpthema's gekozen worden.

Pre-printen
Badges kunnen op voorhand afgeprint worden zodat bezoekers niet lang hoeven te wachten.

Alle soorten badges
Er kan gekozen worden voor verschillende soorten badges: papieren of plastic badges, badges met magneet strip,..  wat het beste bij het bedrijf past.

Toegangscontrole
Integratie met uw eigen toegangscontrolesysteem is perfect mogelijk.

Notificaties

Email uitnodigingen
Image

Dashboard

dashboard bezoekersregistratie
Registreer bezoekers op voorhand
Registreer uw bezoekers vooraf via het dashboard of d.m.v. uw persoonlijke agenda. Nadien ontvangen ze een uitnodigingsmail en staan ze op de bezoekerslijst voor die dag.

Werknemerslijst synchroniseren
Tijdens het inchecken kunnen bezoekers hun gastheer kiezen uit een lijst met voorgestelde namen. Deze lijst kan up-to-date gehouden worden door een Excel-bestand naar het dashboard te uploaden of door de werknemerslijst te synchroniseren met uw account.

Terugkerende bezoeken
Als een gast meerdere dagen na elkaar moet langskomen, kan een terugkerende afspraak gemaakt worden. De afspraak wordt dan automatisch gemarkeerd op elk van die dagen.

Verwelkom grote groepen
Bespaar tijd door groepsinfo in bulk vanuit Excel te uploaden en terugkerende groepen te dupliceren. Wanneer de groep aankoment, ontvangt de host alleen meldingen van de eerste en laatste gast.

Integratie

De verwachte bezoekers kunnen gesynchroniseerd worden met alle agendasystemen, ondertekende overeenkomsten kunnen opgeslaan worden in OneDrive en uw toegangscontrolesysteem kan hand in hand werken met onze bezoekersregistratie oplossing.
Image

Over ons

IKANDA bouwt Digitale Belevingen voor Slimme Gebouwen op basis van Sensoren en Digital Signage oplossingen

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.