Choose your language

Bezoekersregistratie

bezoekersregistratie
Het correct onthalen van uw bezoekers is het visitekaartje van uw bedrijf. Een efficiënt bezoekersbeheer is dan ook onontbeerlijk op kantoor.

Met de oplossing van Proxyclick kunnen bezoekers zichzelf bij aankomst op een intuïtieve en elektronische manier registreren en uitschrijven bij vertrek en dit zowel bij bemande als bij onbemande recepties.

De bezoekersregistratie software kan volledig volgens eigen noden geconfigureerd worden met badgeprinting, fotoherkenning, qr-code scanning,...

Hieronder vindt u alvast een greep uit de diverse mogelijkheden van Proxyclick.

Bezoekersscherm

Personalisatie
bezoekers online registreren

Badges

registratie kantoor
Personalisatie
Met de online badge-editor kan de layout van de badges volledig aangepast worden: logo en een QR-code toevoegen, lettertypen en kleuren veranderen, afbeeldingen en teksten toevoegen en er kan uit een reeks ontwerpthema's gekozen worden.

Pre-printen
Badges kunnen op voorhand afgeprint worden zodat bezoekers niet hoeven te wachten aan de receptie.

Alle soorten badges
Er kan gekozen worden voor verschillende soorten badges: papieren of plastic badges, badges met magneet strip,..  wat het beste bij het bedrijf past.

Toegangscontrole
Integratie met uw eigen toegangscontrolesysteem is perfect mogelijk.

Notificaties

Email uitnodigingen
bezoekersregistratie

Dashboard

online aanmelden kantoor
Registreer bezoekers op voorhand
Registreer de bezoekers van uw bedrijf vooraf via het Proxyclick dashboard of via uw persoonlijke agenda. De bezoekers ontvangen een uitnodigingsmail en worden toegevoegd aan de bezoekerslijst voor die dag.

Werknemerslijst synchroniseren
Tijdens het inchecken kunnen bezoekers hun gastheer kiezen uit een lijst met voorgestelde namen. Deze lijst kan up-to-date gehouden worden door een Excel-bestand naar het dashboard te uploaden of door de werknemerslijst te synchroniseren met uw account.

Terugkerende bezoeken
Als een gast meerdere dagen na elkaar moet langskomen, kan een terugkerende afspraak gemaakt worden. De afspraak wordt dan automatisch gemarkeerd op elk van die dagen.

Verwelkom grote groepen
Bespaar tijd door groepsinfo in bulk vanuit Excel te uploaden en terugkerende groepen te dupliceren. Wanneer de groep aankoment, ontvangt de host alleen meldingen van de eerste en laatste gast.

Integratie

De verwachte bezoekers kunnen gesynchroniseerd worden met alle agendasystemen, ondertekende overeenkomsten kunnen opgeslaan worden in OneDrive en uw toegangscontrolesysteem kan hand in hand werken met de bezoekersregistratie oplossing van Proxyclick.
Image
Al overtuigd? Of liever nog wat extra informatie?

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2020 IKANDA. All Rights Reserved.