Choose your language

Digital Signage

signage digital
Digital Signage is dé manier om de aandacht van uw doelpubliek te trekken of dit nu klanten, bezoekers of werknemers zijn.

Met digitale schermen kan men een zeer hoge ROI genereren want relevante content kan verzonden worden naar doelgroepen die zich op dat moment op de perfecte locatie bevinden. Het gebruik van digital signage voor interne bedrijfscommunicatie verhoogt de betrokkenheid van de werknemers aangezien ze steeds op de hoogte kunnen gesteld worden van wat er intern leeft, welke meetings er zijn, wat de menu van de dag is,...

IKANDA zorgt voor de levering en installatie van de schermen, de players en voor het cloudgebaseerd Content Management Systeem (CMS) Signagelive met optioneel de Content Streaming Service (CSS) Seenspire voor de creatie van dynamische feeds en de Room Finder Software voor een live overzicht van alle geplande meetings van de dag.

Toepassingen

Corporate

digital signage

Onthaal

Signage digital
Digitale Signage aan het onthaal van hotels, ziekenhuizen of musea is geen nieuw concept aangezien ontvangstruimtes meestal hét startpunt zijn van het bezoek en bijgevolg de plaats waar de eerste klantervaring begint.

Retail

digital signage

Onderwijs

digital signage
Het stroomlijnen, optimaliseren en versnellen van de interne communicatie met medewerkers en studenten is één van de vele voordelen die Digital Signage biedt aan openbare en particuliere onderwijsfaciliteiten.
Al overtuigd? Of liever nog wat extra informatie?

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.