flexwhere app

Gemeente Harderwijk

In het kader van Het Nieuwe Werken (hnw) was Gemeente Harderwijk op zoek naar een oplossing die de reële bezetting van hun vergaderzalen en werkplekken kon aantonen, waarmee werkplekken en zalen konden gereserveerd worden en die bovendien kon gekoppeld worden met Topdesk, hun bestaande reservatietool.
flexwerken

Flexwhere software

Voor het vergaderzaal- en werkplekbeheer bij Gemeente Harderwijk werd gekozen voor Flexwhere. Deze cloud applicatie kan geïntegreed worden met Active Directory en vele reservatietools (Exchange, Office365, Google Apps, Planon, Topdesk, ...). Via de FlexWhere app kan alle informatie ook buiten het kantoor geconsulteerd worden.
Flexwhere heeft een werkplek- en een vergadermodule.
remote werken

Werkplek- en Vergaderzaalbeheer

Met de Werkplek Reservering software van Flexwhere kan je vanop verschillende devices nagaan in welke gebouwen of op welke verdiepingen er nog beschikbare werkplekken zijn. Vrije werkplekken kunnen onmiddellijk gereserveerd worden en collega's kunnen makkelijk teruggevonden worden op naam of functie.
Met de Flexwhere software kunnen ook beschikbare zalen gevonden en ad-hoc gereserveerd worden.  Flexwhere werd ook gekoppeld aan Topdesk, het reserveringssysteem van Gemeente Harderwijk, om zo de actuele en toekomstige reserveringen in één overzichtelijk systeem weer te geven.
Alle zalen kregen ook room booking displays met daarop hun actuele status.
flexwhere app

Hardware + Installatie

Naast het begeleiden in de keuze van de software zorgt IKANDA ook voor de meest geschikte hardware én voor de installatie ter plaatse.  26 zalen in het Gemeentehuis van Harderwijk kregen vergaderzaalschermpjes die reeds op voorhand geconfigureerd werden met Flexwhere software. 
Ter plaatse werden de schermpjes opgehangen aan de muur of op glas. 
Alle werknemers kunnen nu makkelijk zien of een zaal vrij (groen) of bezet (rood) is, door wie en voor hoe lang.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.