samsung flip

Bedrijvencentrum Aalst

BC Aalst heeft de wens om het meest aangename en moderne bedrijvencentrum van Aalst te zijn. Hiervoor werden de vergaderzalen uitgerust met Samsung Flip smartboards in combinatie met Airtames zodat er vanop elk toestel draadloos kan gepresenteerd worden.
Ook werd één vergaderzaal volledig uitgerust met onze Video Conferencing oplossing.
samsung flip

Samsung Flip

Om draadloos te kunnen samenwerken en presenteren koos BC Aalst om 3 Samsung Flip smartboards aan te schaffen met een in hoogte regelbare voet. De Samsung flip heeft een 4K resolutie en kan zowel in portrait als in landscape mode gebruikt worden en vervangt zowel de klassieke beamer als de flipchart en een touch screen. Er kunnen niet alleen notities op gemaakt worden maar er kan ook draadloos gepresenteerd worden vanaf Windows 8.1 en Samsung Android 8 toestellen. Om ook de andere platformen (Apple & andere Android toestellen) toe te laten draadloos te presenteren, hebben we 2 Airtames toegevoegd.
samsung flip + airtame

Airtame

Airtame is een compact apparaat waarmee zeer intuïtief vanop elk toestel, met elk besturingssysteem op elk type scherm content kan gedeeld worden (Android + iOS + Mac OS + Windows + Chromebook + Linux). 
Door een Airtame via HDMI te verbinden aan één of meerdere schermen, of in het geval van BC Aalst aan de Samsung Flips, verandert elke ruimte in een vergaderzaal waar eenvoudig draadloos kan gepresenteerd worden.  

logitech video conferencing

Video Conferencing

De belangrijkse vergaderzaal in het Bedrijvencentrum van Aalst werd volledig uitgerust voor Video Conferencing met de Logitech Rally Plus met luidsprekers en microfoons.
Elke bezoeker kan hiermee gewoon zijn tool naar keuze (Microsoft Teams, Google Hangouts, Zoom, Webex, ...) blijven gebruiken en ervaart een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.
meeting management

Hardware + Installatie

IKANDA helpt steeds bij de keuze van zowel software als hardware én staat in voor de configuratie en installatie ter plaatse. De Samsung Flips werden bij levering volledig gemonteerd en geconfigureerd op maat van de klant net als de video conferencing oplossing die volledig gebruiksklaar werd gemaakt.  Ook voor alle vragen na installatie zijn we steeds bereikbaar.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.