signage cms

Exellys

Exellys was op zoek naar een Digital Signage Content Management Systeem voor hun 3 bestaande Samsung schermen en dit ter vervanging van hun huidig CMS. Ze wilden ook graag hun social media posts en een agendaoverzicht van hun geplande opleidingen op deze schermen tonen.
digital signage cloud

Social Media Feeds

Dankzij de combinatie van ons Content Management Systeem SignageLive met de Content Streaming Service Seenspire, worden alle social media posts van Exellys in een aantrekkelijke layout weergegeven op de schermen. 
Alle content is samengesteld en gevisualiseerd vanuit de belangrijkste sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin.
room finder

Room Finder

Exellys wenste ook hun trainings schedule te tonen op een groot scherm.
Door middel van de IKANDA Room Finder software worden alle ingeplande opleidingen opgehaald uit de Office 365 kalender en op het scherm weergegeven in een overzichtelijke layout, volledig aangepast aan de Exellys brand identiteit. Zo kunnen alle deelnemers duidelijk zien hoe laat ze verwacht worden en in welke zaal de training doorgaat.
digital signage hardware

Hardware & Installatie

IKANDA helpt steeds bij de keuze van zowel software als hardware én staat in voor de configuratie en installatie ter plaatse. Aangezien Exellys reeds eigen schermen had, werd de software ter plaatse geconfigureerd en werd een training gegeven om alle mogelijkheden van het content management systeem uit te leggen.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.