Choose your language

meeting management

W46 - Event & Meeting Center

Het 'W46 Event & Meeting Center' heeft een 9-tal zalen die verhuurd worden voor evenementen en vergaderingen. Ze waren op zoek naar een manier om het onthaal van hun klanten en bezoekers professioneler in te richten. Bezoekers en klanten moeten éénvoudig en snel kunnen zien welke zaal voor hen gereserveerd is én bovendien moeten ze de zalen ook makkelijk terugvinden. Aangezien het een bestaand gebouw betreft, moest er rekening gehouden worden met het feit dat extra of nieuwe bekabeling bij voorkeur vermeden werd.
room finder

Kiosk met plattegrond en agenda.

In de inkomhal van het Meeting & Event Center hebben we een grote kiosk geplaatst, configureerd met ons digital signage CMS SignageLive. 
Zo kon het scherm van de kiosk opgesplitst worden in twee delen met bovenaan een plattegrond die de locatie van alle vergaderzalen weergeeft en onderaan een gedetailleerd agendaoverzicht waarop de gasten kunnen zien in welke zaal ze verwacht worden en of ze reeds beschikbaar is.
meeting room display

Joan Room Booking Displays

Aan alle vergaderzalen op het gelijkvloers werden Room Booking Displays van Joan opgehangen met daarop de naam van de zaal, info over wie de zaal heeft gehuurd en voor welke duurtijd.  Op de 7de verdieping werd een groter scherm geplaatst die de info van de beide zalen tesamen weergeeft. 
Joan schermpjes werken op batterij en WiFi en worden opgehangen door middel van magneetstrips. Bijgevolg was dit de beste keuze voor het Meeting & Event Center aangezien het over een bestaand gebouw ging waarin geen bekabeling meer voorzien kon worden.

meeting management

Hardware + Installatie

Ikanda helpt steeds bij de keuze van zowel software als hardware én staat in voor de configuratie en installatie ter plaatse.
De kiosk was bij levering volledig geconfigureerd met het CMS Signagelive en de plattegrond werd aangemaakt en opgeladen.
Zowel voor het agendaoverzicht op de kiosk als voor de Joan Room Booking Displays werd de koppeling met Office365 gemaakt.

Benieuwd?

Meer weten over dit project?
Neem dan zeker contact op!
Liever eerst nog wat extra info over deze oplossingen?
Bekijk zeker ook onze andere oplossingen voor een Digital Journey!

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.