flexwerken

Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam was op zoek naar een oplossing om in hun 4 kantoorgebouwen de reële bezetting van hun vergaderzalen en werkplekken te kennen en waarmee collega's elkaar makkelijk kunnen terugvinden, om het even in welk gebouw ze aan het werk zijn.
flexwerken

Flexwhere software

Voor hun vergaderzaal- en werkplekbeheer koos Woonstad Rotterdam voor Flexwhere, een cloud applicatie bestaande uit 2 modules. 
Met de werkplekmodule kunnen ze vanop verschillende devices nagaan in welke gebouwen of op welke verdiepingen er nog beschikbare werkplekken zijn en waar collega's zich bevinden. 
Met de vergadermodule kunnen beschikbare zalen gevonden en ad-hoc gereserveerd worden.
digitale schermen

Hardware

FlexWhere werd ook voorzien op overzichtsschermen. Eerst moet er gekozen worden tussen de 4 gebouwen waarna de plattegrond van de gekozen locatie wordt getoond. Dan kunnen ze op zoek naar beschikbare werkplekken, vergaderzalen en collega's. Bovendien is er de mogelijkheid om onmiddellijk ruimtes te reserveren via deze schermen.
Aan de vergaderzalen zelf werden room booking displays gehangen waarop makkelijk te zien is of een zaal bezet is of niet, door wie en voor hoe lang én kunnen de zalen ad-hoc gereserveerd worden indien gewenst.
digitale schermen

Installatie

Naast het begeleiden in de keuze van de software zorgt IKANDA steeds voor de meest geschikte hardware én voor de installatie ter plaatse. 35 vergaderzaalschermpjes werden op voorhand geconfigureerd met FlexWhere en ter plaatse opgehangen aan de muur of op glas. 3 grote overzichtschermen werden eveneens volledig gebruiksklaar omhoog gehangen. Deze all-in service wordt telkens zeer gewaardeerd door onze klanten.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.